• + 30 24273 50100
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διημερίδα με τίτλο « Η Στρατηγική Ενίσχυσης Υποδομών Τουριστικής Ανάπτυξης Σκιάθου»,

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 24-05-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Ο Δήμος Σκιάθου, αναπτύσσει τις υποδομές του και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της επισκεψιμότητας.

Στη Διημερίδα  με τίτλο « Η Στρατηγική Ενίσχυσης Υποδομών Τουριστικής Ανάπτυξης Σκιάθου»,  που διοργανώνεται από το Δήμο Σκιάθου, στις 28 και 29 Μαΐου στο ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός των νέων υποδομών για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας, τιμώντας μας με την παρουσία του, θα μιλήσει για την εξωστρέφεια της ελληνικής πολιτικής στις επενδύσεις και τον τουρισμό.

Θα αναλυθούν από τους αρμόδιους φορείς, οι προοπτικές ανάπτυξης και τα οικονομικά οφέλη του τουρισμού κρουαζιέρας και του τουρισμού yachting. Θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020, για τις επιδοτήσεις τουριστικών επιχειρήσεων και για  τις δυνατότητες ανάπτυξης όλων των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, καθώς επίσης και η αξιοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

                                                                                  


© 2016 Municipality of Skiathos