• + 30 24273 50100
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
Ο Δήμος Σκιάθου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σε συνεργασία με το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου έφερε τον Αη Βασίλη να μοιράσει δώρα στο Κέντρο Παιδιού, στα Νηπιαγωγεία, στα Δημοτικά Σχολεία, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο και στο ΚΑΠΗ της Σκιάθου. Η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη λαμβάνοντας τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη συνοδευόμενος από τα ξωτικά . Τα παιδιά έπαιρναν τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη αφού πρώτα τραγουδούσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μετά όλα μαζί τον ευχαριστούσαν και εύχονταν υγεία, ειρήνη και αγάπη σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα μέλη του ΚΑΠΗ δέχθηκαν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη με μεγάλη χαρά και ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
Όλο το νησί καθώς υποδέχεται το νέο έτος προσδοκά να μπορέσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας μας. Στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε φιλόξενα και ανθρώπινα όλους τους συνανθρώπους μας, δημότες και επισκέπτες της Σκιάθου. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούνται σημαντικά έργα, όπως ο δρόμος «Πόρος-Κουκουναριές», ο οποίος εντός ολίγων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί. Ένας σύγχρονος δρόμος που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ο δρόμος «Αγίου Ταξιάρχη –Περιφερειακός»,μέσω περιοχής «Καλύβια» ολοκληρώνεται. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης του περιφερειακού. Ο επισκέπτης το Πάσχα και το καλοκαίρι που θα έρθει, θα βρει ένα σύγχρονο-ασφαλές οδικό δίκτυο και ο κάτοικος της Σκιάθου θα έχει τους δρόμους που του αξίζουν. Θα πραγματοποιηθούν έργα στις περιοχές «Πετράλωνα», «Νέο Απόστολο», «Γ ΄ τομέα-πρώην Φλέσσα» κ.ά. Ο Δήμος Σκιάθου με σεβασμό και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους συνεχίζει το έργο του.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
Ο Δήμος Σκιάθου με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Σκιάθου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο παζάρι για μικρούς και μεγάλους στις 7 Δεκεμβρίου 2008 στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σκιάθου. Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από το Δήμο Σκιάθου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου, τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων Σκιάθου, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, τη Διεθνή Ένωση Γυναικών Σκιάθου, το Σύλλογο «ΑΛΚΗ», το Σύλλογο «οι φίλοι της γάτας» και τον Εμπορικό Σύλλογο Σκιάθου. Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου συμμετείχαν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, είδη δώρων, χειροποίητα γλυκά και ποτά, παιχνίδια και λαχειοφόρους. Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου είχε οργανώσει εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου τα παιδιά έπλαθαν κουλουράκια σε χριστουγεννιάτικα σχήματα , στη συνέχεια ψήνονταν τα κουλουράκια και μετά μοιράζονταν στον κόσμο που παρευρισκόταν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ανέλαβε το καφενείο, όπου εκεί καθόταν ο κόσμος για να απολαύσει ροφήματα και γλυκά και σε μια αίθουσα έφτιαχναν χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Η Διεθνής Ένωση Γυναικών Σκιάθου και ο Σύλλογος «οι φίλοι της γάτας» οργάνωσαν παιχνίδια για τα παιδιά και πρόσφεραν εδέσματα και κρασί. Ο Σύλλογος «ΑΛΚΗ» είχε αναλάβει το κουκλοθέατρο και χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Τα χορευτικά τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου παρουσίασαν κλασικούς και μοντέρνους χορούς. Ο Εμπορικός Σύλλογος Σκιάθου πρόσφερε γλυκά και συμμετείχε με λαχειοφόρο. Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου Σκιάθου ντυμένοι τάρανδοι και «Άγιος Βασίλης» φωτογραφίζονταν με τα παιδιά και έπαιρναν τα γράμματα για να του τα δώσουν. Η κα Αλεξάνδρα Ρηγανά επιμελήθηκε το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του εξωτερικού χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ακουγόταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωνε η μεγάλη συμμετοχή και το κέφι του κόσμου. Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η εθελοντική προσφορά των Φορέων της Σκιάθου σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου έδωσε μηνύματα ειρήνης, συλλογικότητας και αγάπης.
© 2016 Municipality of Skiathos